Bilddesign

Oftast handlar det om att skapa roliga bilder eller effekter som t.ex de bilder i ”Out of Frame” serien jag har gjort. De gjorde jag en fotograf och ville ha en del skojiga bilder att trycka på muggar och musmattor för att göra reklam för sig. Det är ett utmärkt exempel på vad bilder av den typen kan användas till.

Bilder som ”Blueprint” design gjordes till en mäklarfirma som ville göra lite snygga och udda bilder till en fastighet. ”Mosiac” designs gjordes till en tidningsannons.

Oftast är det designade logotyper, banners, annonser, badges och liknande bilder. Även roligare saker som ”Uttalanden”, en typ av bilder som föreställer en person tillsammans med ett citat eller ett uttalande som denne har gjort.

– Här är lite exempel.

Mosiac design

Out of Frame design

Blueprint design

Logotyper

Badges / Banners

Här har jag nöjt mig med att visa några exempel av de designs jag har som färdiga mallar. Dessa utgår jag från när en kund beställer och sen vill ha dom designade efter egen text och färg. Detta är bara några få exempel. Vad en kund vill ha diskuterar vi fram under arbetet, och då får kunden även se mer urval.