Bilddesign

Oftast handlar det om att skapa roliga bilder eller effekter som t.ex de bilder i ”Out of Frame” serien jag har gjort. De gjorde jag en fotograf och ville ha en del skojiga bilder att trycka på muggar och musmattor för att göra reklam för sig. Det är ett utmärkt exempel på vad bilder av den typen kan användas till.

Bilder som ”Blueprint” design gjordes till en mäklarfirma som ville göra lite snygga och udda bilder till en fastighet. ”Mosiac” designs gjordes till en tidningsannons.

Oftast är det designade logotyper, banners, annonser, badges och liknande bilder. Även roligare saker som ”Uttalanden”, en typ av bilder som föreställer en person tillsammans med ett citat eller ett uttalande som denne har gjort.

– Här är lite exempel.

Senaste projekt

Bilderna ovan är komponerade och återges som vanliga bilder.

Här ovan är bilderna gjorda som oljemålningar.

Mosiac design

Out of Frame design

Blueprint design

Design by Thomaz Wiberg

Här finns mitt konstgalleri. Det här är bilder jag gör löpande. Digital konst är en stor del av min verksamhet och jag producerar en del. De flesta bilder gör jag i två versioner, en ren bild och en digital målning av samma bild. Jag använder Photoshop och min passion är inte bara att manipulera bilder som så, jag älskar att leka med färg och ljussättningar som är ganska tydligt i mina bilder.